با حضور دکتر محمد مهدی نژاد نوری معاون پژوهش و فناوری وزير علوم سامانه دبيرخانه تشخيص صلاحيت رتبهبندی و صدور مجوز شرکتها و موسسات دانش بنيان رونمايی شد .
دکتر مهدینژادنوری در مراسم رونمايی از اين سامانه گفت: طی سالهای اخير رشد و توسعه پارکهای علم و فناوری و قانون حمايت از شرکتهای دانش بنيان در وزارت علوم صورت گرفته و زمانی که فعاليتهای مربوط به پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانش بنيان در درون يک نهاد مديريت شود، تعاملات بيشتر و اثربخشی بهتری به همراه خواهد داشت .
دکتر مهدی نژادنوری با بيان اينکه پارکهای علم و فناوری کشور در سه تا پنج محور اصلی فعاليت دارند گفت: 80 درصد فعاليت پارکهای علم و فناوری براساس محورهای اصلی آنها صورت میگيرد و تنها 20 درصد فعاليت آنها اقتضايی است .
وی بيان داشت: بعد از کشور چين، ايران در قاره آسيا به موضوع گسترش زيرساختهای لازم برای پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانش بنيان توجه کرده است .
معاون پژوهش و فناوری وزير علوم گفت: يکی از بخشهای اقتصاد مقاومتی، مردمی کردن اقتصاد است که شرکتهای دانش بنيان مهمترين عنصر برای اين امر به شمار میرود . دکتر مهدی نژاد نوری افزود: جمهوری اسلامی ايران نياز به نوآوری و جهش دارد که اين نياز با افزايش جمعيت فناوران صورت خواهد گرفت و شرکتهای دانش بنيان میتوانند اين نوع جهشها را رقم بزنند .
وی تصريح کرد: برای حفظ کميت و کيفيت پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانش بنيان بايد رتبه بندی اين مراکز مدنظر قرار گيرد .
معاون پژوهش و فناوری وزير علوم گفت: در حال حاضر 31 پارک علم و فناوری، 117 مرکز رشد، 2700 شرکت دانش بنيان و 19 هزار نفر فناور در کشور وجود دارد . وی در پايان تصريح کرد: در حال حاضر پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانش بنيان سهم عمده ای در اقتصاد ملی ندارند که اين گزينه بايد تقويت شود .
اين سامانه بر اساس قانون حمايت از شرکتها و موسسات دانش بنيان (مصوب سال 89) انجام شده که بر اين اساس مصداقهای دانش بنيان بودن شرکتها، حمايتها، شناسايی تشخيص صلاحيت و رتبهبندی در آن تعيين میشود .
گفتنی است از سال گذشته طراحی و اجرای سامانه دبيرخانه تشخيص صلاحيت رتبهبندی و صدور مجوز شرکتها و موسسات دانش بنيان در دبيرخانه شورای عالی علوم تحقيقات و فناوری (عتف) آغاز شده بود .
منبع: عتف نیوز
نظرات شما عزیزان:
ادامه مطلب